Информация

Доставка і оплата

Доставка і оплата

Після отримання Вашого замовлення,  наш співробітник у вказаний робочий час зв'яжеться з Вами для погодження умов оплати та доставки.

Ви можете забрати товар особисто, відвідавши наш магазин.

У міру комплектації замовлень з регіонів України, ми формуємо постачання та відправляємо їх транспортними компаніями
Такий підхід гарантує своєчасну доставку та збереження замовлень.

Доставка по регіонах України здійснюється компаніями-перевізниками:

Замовлений товар може бути доставлений Вам до офісу або додому (застерігається окремо) або зберігається в офісі служби доставки. Після надсилання Вашого замовлення, наш співробітник зв'яжеться з Вами для передачі номера декларації вантажу. Ми рекомендуємо забирати товар у день його приїзду до Вашого міста, щоб уникнути платежів за зберігання. З моменту передачі товару службі доставки, відповідальність за доставку та збереження товару несе кур'єрська служба. Вартість доставки формується компанією-перевізником, виходячи з габаритів, ваги, вартості вантажу, а також місця призначення. Послуги цих транспортних компаній оплачує клієнт у момент отримання товару у своєму місті. .

*Товар, який має тендітну структуру (кераміка, скло, тонкий пластик тощо) відправляється після отримання 100% оплати товару.

Оплата

- готівкою або через POS-Terminal банківською картою

Оплата товару готівкою або через POS-Terminal банківською карткою здійснюється при отриманні товару безпосередньо в магазині

Після оплати ви отримуєте Чек із усіма необхідними реквізитами.

- придбання товару з відстрочкою платежу (наложений платіж)

Оплата товару після отримання через платіжну систему постачальника/перевізника

Ви отримуєте всі необхідні документи, що супроводжують продаж

- оплата через банківські додатки

Реквізити на оплату надсилаємо на вимогу через SMS або вказаний месенджер, менеджер зв'язується з покупцем і обумовлює спосіб/місце/дату доставки товару та спосіб отримання документів, що супроводжують продаж

- безготівковий розрахунок

Оформляємо та надсилаємо рахунок відповідно до Ваших реквізитів..

Ми співпрацюємо з юридичними особами будь-якої форми власності (з ПДВ/без ПДВ), з державними та бюджетними організаціями, а також з фізичними особами.

На підставі рахунку покупець здійснює оплату в проміжок часу, зазначений у рахунку.

Після зарахування коштів на наш р/р, менеджер зв'язується з покупцем і обговорює спосіб / місце / дату доставки товару та спосіб отримання документів, що супроводжують продаж.