Информация

Стабилизаторы напряжения Phantom (Украина - Львов)

Компанія «PHANTOM Power Equipment» заснована в липні 2001 року і являє собою українське підприємство із закінченим циклом розробки, виробництва, сервісного обслуговування та технічного супроводу виготовлення пристроїв силового електрообладнання.
Основний напрямок діяльності компанії «PHANTOM Power Equipment» — розробка та виробництво однофазних і трифазних стабілізаторів напруги PHANTOM, а також однофазних і трифазних нормалізаторів напруги PHANTOM. Розробляються і виробляються стабілізатори та нормалізатори як для побутового, так і для промислового використання.
Виробничі потужності компанії до 2009 року були розташовані на території України в місті Одесі. У 2009 році виробництво стабілізаторів і нормалізаторів напруги PHANTOM було перенесено до міста Києва.

На ринку України, компанія «PHANTOM Power Equipment» є одним з провідних виробників нормалізаторів напруги і єдиним виробником електронних стабілізаторів напруги з високоточним, безступінчатим електронним регулюванням (ФІМ) вихідної напруги не більше 1% (напруга на виході стабілізатора 220 ± 2В (клас «Еліт») ).

Компанія «PHANTOM Power Equipment», також, є єдиним виробником, що випускає нормалізатори напруги з максимально широким діапазоном регулювання (75-295В) при нормалізованій вихідній напрузі 220 ± 10В (клас «УНІВЕРСАЛ») і стабілізатори напруги, розраховані на роботу в режимі гарантованої стабілізації при максимальній вхідній напрузі аж до 315 В (клас «Еліт»).
Фахівці нашої компанії здійснюють постійний контроль і вивчення проблем якості електроенергії в існуючих електричних мережах різних регіонів України для розробки і виробництва стабілізаторів і нормалізаторів напруги з тими чи іншими оптимальними технічними характеристиками.
На підприємстві працює колектив професійних фахівців, що дозволяє вирішувати складні технічні завдання виробничого характеру. Фахівці підприємства постійно працюють над питанням підвищення якості та споживчих властивостей продукції, що випускається.
За час роботи на ринку України та за її межами, компанія виробила і встановила на побутові та промислові об'єкти понад 15000 стабілізаторів і нормалізаторів напруги PHANTOM різної потужності. Ми постійно вдосконалюємо технології виробництва, розширюємо номенклатуру продукції, поліпшуємо її технічні параметри, підвищуємо якість і надійність.
Компанія здійснює роздрібну та оптову продаж стабілізаторів і нормалізаторів напруги PHANTOM, гарантійний та післягарантійний сервіс.
У зв'язку з існуючим високим попитом на стабілізатори та нормалізатори напруги PHANTOM, компанія «PHANTOM Power Equipment» постійно збільшує обсяги виробництва і розширює торгову мережу представників і дилерів на території України та за її межами.